изработка на онлайн магазини от 3DWebDesign
media

ПАНИК АТАКИТЕ - какво ги предизвиква и как да се преборим


"Тялото търси начин да се справи с липсите. То буквално крещи да му обърнем внимание.
Живот в страх, нервно напрежение, несигурност, проблеми със себе си и семейството. Можеш да помогнеш на тялото си предварително и да не стигнеш до ПАНИК АТАКИ изобщо.

КАК?

Всеки може да си върне живота, онзи живот, който му е отреден и е живял преди да заживее със страховете си. Страховете не са добри спътници, правят ви зависими, губите смелостта и вярата в себе си. Ето тук е ролята на терапевта.

  Сърцебиенето, треперенето, замайването са все признаци на липси. Тялото реагира, не за да се страхувате от него, а за да ви накара да проумеете, че имате нужди, да набавите необходимото, за да не ви влияе стреса.
Защото, обикновено то провокира паник атаките или пък е един от първите признаци, че нещо ще се "завърти" в главата ви и вашето тяло. Обикновено нещо бушуващо и плашещо, защото иначе как ще чуете тялото си?

  Хората чуват през страха, лошото е, че чуват грешно и разбират грешно посланието на тялото си като го правят отговорност на лекари, психолози, психиатри.
Някои хора си мислят, че като приемат лекарства всеки ден и притъпяват признаците на даден проблем, това е решение. Дали това е така?
Решение ли е допълнително да натовариш тялото си с химия? Затова ли е реагирало или просто да му набавиш необходимото и да го освободиш от излишното?
Защо си мислим, че потискайки проблема, ще се освободим от признаците?

Но това което е липса, трябва да се набави и то пак с помощта на добър терапевт, който знае каква терапия да ви изготви. Нужно е да си дадете време, защото нищо на този свят не става като с магическа пръчица.

  Страховете вече са голям проблем, само който не е живял с тях не знае какво е, те не са реални, но последиците от тях са реалност. Има толкова начини да се справим с тях, а не да ги оставяме за цял живот.
Един загубен живот, не е живот!!!
Не се вързвайте, че не можете да се справите без лекарства.Искаш ли нещо, направи необходимото и постигни желаното!
  Само с изследвания, ходене по лекари, пиенето на лекарства цял живот, не решава проблема, а го потиска и след време той избива с още по голяма сила. Тези, които живеят в този кошмар, го знаят, независимо дали го признават.
 


Концентрирайте се в нещо творящо, полезно, приемайте повече ВОДА, практикувайте различни техники ЙОГА, СПОРТУВАЙТЕ, ХРАНЕТЕ СЕ С НЕЩО ПОЛЕЗНО, приемайте храни, които ще повишат ниските нива на СЕРОТОНИН/ хормона на щастието/ и ДОПАМИН /хормона за добро настроение/...има достатъчно храни... които ще са ви от полза и тялото ви, ще се отблагодари като се САМОВЪЗСТАНОВИ.
   То  има тази способност, стига да вярвате в себе си...
   Всеки избира в кое състояние иска да преживее живота си! Дали да е товар за близките, децата си и самия себе си или щастлив и спокоен пълен с енергия и живот.
   Всеки избира в какво да вярва, но искаш ли да се справиш?
    Наистина ли го искаш?

     Правиш ли нещо по въпроса ?


   

Ако търсиш начин, намери време за себе си и ще ти кажа, как с помощта на Капките на д-р Бах, да поддържаш здравето без Паник атаки.Можеш да се свържеш с мен на тел: 0877988188 или във формата за контакти

Copyright © Капки Бах, 2021